aandelen waterstof

Nieuw: beleggen in waterstof

Auteur:

Trend Invest introduceert haar 18e Trend: Waterstof. Verwacht wordt dat waterstof, samen met zonne-energie, de belangrijkste energiebron in de toekomst zal zijn. Wereldwijd worden er nu al gigantische bedragen geïnvesteerd in waterstof. Zo heeft Duitsland recentelijk bekend gemaakt dat het € 9 miljard gaat investeren in deze groene energiebron.

De verwachtingen voor de groei de komende 10 jaar zijn hoog. McKinsky verwacht dat in 2030 er maar liefst 15 miljoen waterstofauto’s zullen rondrijden.

De Trend Waterstof bestaat nu uit 11 aandelen. Allemaal aandelen van relatief jonge bedrijven. De verwachting is dat binnenkort meer waterstofbedrijven beursgenoteerd zullen worden zodat er ook meer aandelen in de Trend kunnen worden opgenomen. Omdat er wordt belegd in relatief jonge bedrijven zal de volatiliteit van deze Trend naar verwachting hoger zijn dan gemiddeld.

Wilt u gaan beleggen in waterstof of een van de andere Trends van Trend Invest. Open dan eerst uw eigen Trend Invest rekening. Dat is in 10 minuten gedaan. Klik hier om een rekening te openen.

*In de toekomst te verwachten rendementen vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op deze website. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.