Mooie rendementen

In het afgelopen jaar hebben de Trends van Trend Invest over het algemeen weer goed gepresteerd. Zonne-energie was in 2019 koploper met een rendement van maar liefst 94,3%. En ook de andere energie Trend, Duurzame Energie, boekte een prima rendement; 71,4%. De top 3 van 2019 wordt gecompleteerd door Blockchain met een rendement van 42,2%.*

Van de 18 Trends was het rendement van 15 Trends beter dan dat van de AEX-Index. Eigenlijk zien we dat beeld, 2016 uitgezonderd, al terug sinds de start van Trend Invest in 2014. Het rendement van de Trends is gemiddeld beter dan dat van de AEX-Index. En dat heeft natuurlijk weer alles te maken met het feit dat innovatieve ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld Blockchain, Fintech en Duurzame Energie veel harder groeien dan de traditionele sectoren. 

Hieronder het ranglijstje van 2019. Voor meer informatie over de Trends van Trend Invest klikt u hier.

     

Belegt u al bij Trend Invest en wilt u Trends aan- of bijkopen? Klik dan hier

Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op deze website. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.

*De rendementen van de Trends zijn berekend van 1 januari 2019 t/m 1 januari 2020 op grond van de rendementsontwikkeling van de financiële instrumenten binnen de Trends. De weergegeven rendementen betreffen resultaten uit het verleden. In het verleden behaalde en in de toekomst te verwachten rendementen vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. De weergegeven rendement betreffen bruto-resultaten. De rendementen zijn berekend exclusief de vaste vergoeding per kwartaal, namelijk 0,2% over de waarde van uw Trend en 7,50 euro per Trend voor de beleggingsaanbevelingen , en de aan- en verkoopkosten van 0,9%.