Gemakkelijk beleggen in innovatie & tech

Auteur:

Steeds meer media besteden aandacht aan de ongekende opmars van Tech- en innovatie aandelen. En steeds meer beleggers zijn op zoek naar informatie. En dat is logisch. Al jarenlang zijn de Tech-aandelen de smaakmakers in beleggingsland.

In de media gaat het dan vaak over welke aandelen je moet kopen. En daar begint het voor particuliere beleggers best wel lastig te worden. En tijdrovend. Want wie heeft er nu tijd om dat grondig uit te zoeken. 

Maar het kan ook veel eenvoudiger. Met Trend Invest. Daar heb je de keuze uit 18 heel interessante Trends. Van Robotica tot Zonne-energie. En van 3D-Printing tot Fintech.  

Maar hoe zit het dan met de rendementen zult u ongetwijfeld denken. Tsja, oordeelt u zelf maar. Alle rendementen vindt u hier

*Alle informatie van Trend Invest over rendementen, kosten en risico’s vindt u op deze website. Trend Invest is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten in Amsterdam.

In het verleden behaalde en in de toekomst te verwachten rendementen vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.