5 sterren van Morningstar

Voor beleggers die geloven in snel groeiende innovatieve sectoren en graag beleggen met een brede spreiding is het beleggingsfonds Bright New World een prima alternatief. Dit fonds belegt in snelgroeiende innovatieve sectoren die ook nog eens een bijdrage leveren aan een betere wereld. Zoals duurzame energie, cyber security, blockchain, zelfrijdende auto’s, robotica en gezondheid.

Alle informatie over Bright New World vindt u hier.

5 sterren van Morningstar

Bright New World heeft recentelijk een 5e ster ontvangen van Morningstar en behoort daarmee tot de exclusieve club van beleggingsfondsen met de hoogste rating. Morningstar is een internationale financiële dienstverlener en een belangrijke informatiebron voor beleggers overal ter wereld.

Bright New World heeft de 5 sterren te danken aan de prima resultaten. Slechts 10% van alle fondsen heeft de allerhoogste rating van 5 sterren.

* Bright New World is een beleggingsfonds met een open-end karakter en is geregistreerd bij de AFM in Amsterdam. Uw aankoopbeslissing dient te worden genomen op grond van het prospectus, welke u tezamen met de essentiële beleggersinformatie hier kosteloos kunt downloaden. Deze documenten bezitten informatie over het product, de kosten en de risico's. Vraag erom en lees deze documenten voordat u het product koopt. Voor uitleg over de risicometer kunt u hier terecht. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.