Trend Sport en Fit voor beleggers

Sport en Fit schiet omhoog

Auteur:

Sinds de start van dit jaar is de Trend Sport en Fit met een rendement van ruim 26% een van de best presterende Trends. Dat heeft alles te maken met een heel belangrijke, breed georiënteerde ontwikkeling in de westerse wereld: steeds meer aandacht voor alles wat te maken heeft met gezondheid.

Meer en meer mensen leven bewuster, gezonder. Omdat de kwaliteit van leven voor veel mensen almaar belangrijker wordt. Fitheid is daarbij wezenlijk. En daar hoort uiteraard bewegen en sporten onlosmakelijk bij. Het aantal mensen dat aan fitness, fietsen of andere sporten doet, stijgt dan ook nog altijd. In Nederland sport inmiddels 71% van de mannen en 66% van de vrouwen regelmatig. En daarbij wordt niet bezuinigd op kleding en schoenen. De moderne westerse mens wil goede spullen als hij of zij sport.

Meten van prestaties

Ook wordt het meten van de sportieve prestaties almaar belangrijker. Sporters willen telkens verder komen en zichzelf verbeteren. Met wearables en apps van bedrijven als het Amerikaanse Under Armour meten ze hun prestaties. Om zo zichzelf telkens weer nieuwe doelen te kunnen stellen.

Gezonde voeding

En de nadruk op gezondheid beperkt zich niet alleen tot sporten en bewegen. Het is een brede ontwikkeling, die je ook terugziet in de voeding. Moderne en bewust leven mensen kiezen steeds vaker voor gezonde voeding. De Trend Gezonde Voeding – met daarin opgenomen aandelen van ondernemingen als onder meer het Amerikaanse United Natural Foods en het Nederlandse Wessanen – doet het ook goed: ruim 21% rendement tot dusver dit jaar.

Trend Gezondheid en zorg

Juist omdat gezondheid een van de belangrijkste thema’s in de westerse wereld is, biedt Trend Invest ook de Trend Gezondheid en Zorg aan.

Wilt u meer weten over de Trend Sport en Fit? Bekijk de Trend middels onderstaande button.

    


* Het rendement van de Trend Sport en Fit van 26% is behaald in de periode van 1 januari 2018 t/m 6 september 2018. 

Het weergegeven rendement betreft een resultaat uit het verleden. In het verleden behaalde en in de toekomst te verwachten rendementen vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. Het weergegeven rendement betreft een bruto-resultaat. Het rendement is berekend exclusief de vaste vergoeding per kwartaal, namelijk 0,2% over de waarde van uw Trend en € 7,50 per Trend voor de beleggingsaanbevelingen , en de aan- en verkoopkosten van 0,9%.